Louis Poulsen

Louis Poulsen grundades 1874 och är en dansk tillverkare av belysning som fötts ur den skandinaviska designtraditionen där form följer funktion. Louis Poulsens produkters funktion och design skräddarsys för att spegla och stödja det naturliga ljusets rytm. Varje detalj i designen har ett syfte. Varje design börjar och slutar med ljus.

I nära samarbete med designers, arkitekter och andra skickliga personer som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato och Louise Campbell har Louis Poulsen etablerat sig som en ledande global leverantör av arkitektonisk och dekorativ belysning. Deras produkter utmanar traditionella produktkategorier och når ut till marknaderna för professionell belysning och hembelysning för både inomhus- och utomhusbruk.

Louis Poulsens metod är enkel och snygg design. Målet är att skapa en attraktiv miljö som påverkar människor och platser.

Louis Poulsen erbjuder både golv, tak, vägg och bordslampor. Dessutom har vi flera av Louis Poulsen ute lampor i vårt sortiment. Kom in till vårt showroom och ta en titt.